back menu

Prison Fellowship Suriname maakt kennis met voorzitter Bee

20-09-2024

Prison Fellowship Suriname (PFS) heeft onlangs haar 25-jarig bestaan mogen herdenken. Met de viering van haar jaardag is ook een nieuw bestuur aangewezen. In dit kader heeft de organisatie Op vrijdag 20 september 2024 een kennismakingsbezoek gebracht aan Marinus Bee MSc. LL.B, de voorzitter van De Nationale Assemblée.

PFS zet zich in voor gevangenzorg en biedt niet alleen ondersteuning aan gedetineerden, maar ook aan hun kinderen en gezinnen via diverse projecten. De samenwerking met christelijke gemeenschappen, kerken, het bedrijfsleven en het Korps Penitentiaire Ambtenaren is cruciaal voor het succes van deze initiatieven.

Tijdens het gesprek werden belangrijke knelpunten en lopende sociale projecten besproken. Ook is de visie en het actieplan van PFS met de voorzitter doorgenomen. Hij benadrukte het belang van deze plannen voor de gemeenschap en de positieve impact die ze hebben op gedetineerden en hun families. Daarnaast toonde hij zich bereid voor een samenwerking tussen de DNA en PFS en overhandigde hij waardebonnen ter ondersteuning van de projecten.

PFS kijkt uit naar verdere ondersteuning vanuit de DNA om haar impact in de samenleving te vergroten en haar missie te vervullen.

Meer nieuws