Technische delegatie Georgië brengt bezoek aan Suriname

Technische delegatie Georgië brengt bezoek aan Suriname

Op verzoek van een parlementaire delegatie van De Nationale Assemblée onder leiding van DNA voorzitter Jennifer Geerlings-Simons brengt een technisch team uit Georgië een tegenbezoek aan Suriname. In oktober 2013 was de parlementaire delegatie op bezoek in dat land.

Dit bezoek duurt van 26 tot en met 30 januari 2015 en is bestemd  voor de regering. De technische delegatie zal uitleg geven over de verbeteringen in het systeem van publieke dienstverlening en  het ondernemingsklimaat in Georgië. Het doel van dit bezoek is om de internationale samenwerking vooral op het gebied van het ondernemingsklimaat, de agrarische sector, klimaatsverandering en onderwijs te verbeteren. Mevrouw Simons zal aan het begin van de missie het woord voeren om de achtergrond van het bezoek te verduidelijken.

De delegatie bestaat uit:

-        H.E. Otar Berdzenishvili, Non-resident Ambassador of Georgië

-        Mr. Irakli Lomidze, Chief Executive Officer of the Public Service Hall

-        Mrs. Maka Khvedelidze, Deputy Head of the Department for International    Relations of the Revenue service

-        Mr. Gvaram Kbandamishvili, Head of Division of Latin America and Caribbean States, department of the America’s, Ministry of Foreign Affairs of Georgië.

Er zullen diverse presentaties gehouden worden in Hotel Krasnapolsky met als thema’s:

-        Good Governance, Democracy and Delivery of Public Service in Georgië; The experience of Public Service in Georgië.

-        Tax and Customs reforms in Georgië.

De organisatie van de presentaties ligt in handen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Na de presentaties wordt een persconferentie belegd in De Nationale Assemblée met de parlementsvoorzitter, de leden die in oktober 2013 naar Georgië waren afgevaardigd en de directeur van Buitenlandse Zaken, mevrouw Ellen Naarendorp.

<< Terug naar berichten