Parlementarians for Global Action overhandigen handboek aan DNA-voorzitter

Parlementarians for Global Action overhandigen handboek aan DNA-voorzitter
De DNA-leden (vlnr.):Ingrid Karta-Bink, Diana Pokie, Remi Tarnadi, Patrick Kensenhuis en voorzitter Jennifer Geerlings - Simons.

De Parlementarians for Global Action (PGA) werkgroep onder voorzitterschap van de heer Patrick Kensenhuis hebben op 1 september 2016 een handboek aan de voorzitter van De Nationale Assemblée, mevrouw Jennifer Geerlings-Simons overhandigd. Het parlementaire handboek gaat over mensenrechten, seksuele geaardheid en genderidentiteit.

Het lid Kensenhuis zegt dat het handboek de doelstellingen van de United Nations helpt realiseren. In de grondwet staat dat er in geen elk opzicht mag worden gediscrimineerd. De voorzitter van de werkgroep heeft aan voorzitter Simons gevraagd om ervoor te zorgen, dat het boek alle parlementariërs bereikt. Mevrouw Simons heeft beloofd dat het handboek spoedig ter beschikking zal worden gesteld van de leden.

De PGA-werkgroep bestaat uit de leden: Ingrid Karta-Bink, Diana Pokie, Asiskumar Gajadien, Melvin Bouva, Remi Tarnadi, Carl Breeveld en Mahinderkoemar Jogi.

<< Terug naar berichten