Bekendmaking wegomlegging

KORPS POLITIE SURINAME

PUBLIC RELATIONS

Politie treft verkeersmaatregelen rond  inauguratie

Het Korps Politie Suriname treft in verband met de inauguratie van de president en de vicepresident van maandag 10 tot en met  woensdag 12 augustus enkele verkeersmaatregelen in de omgeving van  de Anthony Nesty Sporthal (ANS).  Het verkeer over  de Jagernath Lachmonstraat, de Lalla Rookhweg, de Leysweg en de Franchepanestraat zal worden omgeleid. Het verkeer vanuit de Commissaris Weythingweg zal naar de Leysweg omgeleid worden.

Op maandag 10 augustus zal  in verband met de vooroefening van de parade voor de inauguratie de wegomlegging vanaf 10.00 uur plaatsvinden.  Op woensdag 12 augustus zal worden overgegaan tot de grote omlegging vanaf 06.00 uur tot de afloop van de activiteiten.  

Op voormelde dagen  zal het rijverkeer geen gebruik kunnen maken van de  wegen binnen de omlegging met uitzondering van bestemmingsverkeer.  Aan weggebruikers wordt gevraagd met het bovenstaande rekening te houden.

Bekendmaking: 

  1. 1.      Wegomlegging

Het Korps Politie Suriname maakt hierbij bekend dat in de periode van maandag 10 tot en met woensdag 12 augustus, in verband met de inauguratie van de president en de vicepresident het verkeer in de omgeving en rondom de Anthony Nesty Sporthal(ANS) zal worden omgelegd. Het gaat om de volgende straten:

-        Het verkeer op de zuidelijke rijbaan van de J.Lachmonstraat zal via de Lalla Rookhweg worden omgeleid.

-        Het verkeer op de Commissaris Weythingweg zal via de Leysweg worden omgeleid.

-        De kruising van de J.Lachmonstraat/ Adhinstraat / Doekhieweg-west

-        De kruising van de J.Lachmonstraat/  Kaliumstraat

-        De kruising van de Titaniumstraat/ Voorwaartslaan

-        De Titaniumstraat en de Hindilaan

Deze kruisingen zullen op maandag 10 augustus 2015, omstreeks 10.00 uur in verband met de generale oefening worden afgesloten.

Vervolgens op dinsdag 11 augustus 2015, omstreeks 18.00 uur zal de kleine omlegging plaatsvinden en op woensdag 12 augustus zal worden overgegaan tot de grote omlegging en wel van 06.00u tot afloop.

De politie vraagt aan weggebruikers om rekening te houden met het bovenstaande.

 

Bekendmaking: 

  1. 2.      Wegomlegging

Het Korps Politie Suriname maakt hierbij bekend dat op woensdag 12 augustus omstreeks 13.00 uur de Verlengde Gemenelandsweg gedeeltelijk zal worden omgelegd middels verkeersborden.

De volgende  kruisingen die uitkomen op de Gemenelandsweg zullen worden afgesloten:

-        Hoek  Brokopondolaan/Afobakalaan

-        Hoek  Brokopondolaan/Gemenelandsweg

-        Hoek  Powakastraat/Gemenelandsweg 

-        Hoek  Marthastraat/Henrystraat

-        En de  Nicolaas van Meertenstraat

Op voormelde tijdstip zal het rijverkeer geen gebruik kunnen maken van de  wegen binnen de omlegging. Aan weggebruikers wordt gevraagd met het bovenstaande rekening te houden.

<< Terug naar berichten