DNA houdt Algemene Politieke Beschouwingen

DNA debatteert over Algemene Politiek Beschouwingen

De Nationale Assemblée heeft op dinsdag 29 oktober een aanvang gemaakt met de behandeling van de algemenen politieke beschouwingen. Op donderdag 31 oktober worden deze discussies voortgezet in het Parlement. Dan wordt de eerste ronde voor het parlement voortgezet.

Zowel de oppositie als de coalitie hebben de regering kritische vragen gesteld over het beleid dat gevoerd is de afgelopen drie jaren. President Desi Bouterse die ook aanwezig was bij de vergadering heeft de vragen van het parlement aangehoord. Wanneer de eerste ronde voor het parlement is afgerond zal de regering antwoord geven op de vragen. 

De algemene politieke beschouwingen worden op donderdag 31 oktober voortgezet met de DOE fractie. Carl Breeveld zal zijn spreekbeurt voeren om zijn rede af te ronden. Op de eerste dag hebben de coalitie partners Ronnie Brunswijk (A Combinatie/ABOP), Paul Somohardjo (Volks Alliantie/Pertjajah Luhur) en André Misiekaba (Mega Combinatie/NDP) het woord gevoerd. Van de oppositie hebben Radjkoemar Ranjdietsing (NF/VP) en Ronny Asabina (BEP) het woord gevoerd.

<< Terug naar berichten