Griffie DNA versterkt met beëdiging tweede substituut-griffier

Griffie DNA versterkt met beëdiging tweede substituut-griffier

Mevrouw mr. Agatha Frederika Harriëtte Ramdass is op donderdag 02 oktober 2014 in een Openbare Vergadering beëdigd tot substituut- griffier van De Nationale Assemblée (DNA). De beëdiging van de substituut-griffier is niet alleen een mijlpaal voor de organisatie, maar ook onderdeel van het institutionele versterkingsprogramma van de Griffie van de DNA. Ramdass zal samen met mr. Dino Oedit, die drie maanden eerder ook tot substituut-griffier is beëdigd, de griffier mevrouw Ruth de Windt bijstaan in de dagelijkse werkzaamheden.

Ramdass is gekozen voor de functie vanwege haar verworven kennis en inzet bij verschillende werkzaamheden in het parlement. Na de beëdiging heeft voorzitter, drs. Jennifer Simons, de nieuwe substituut-griffier op het hart gedrukt dat zij op sommige momenten steeds meer van haar privé tijd zal moeten inleveren voor het werk.

Ramdass trad op 1 maart 2012 in overheidsdienst op de Juridische afdeling van de DNA. Vanaf 3 juni 2014 heeft ze gefungeerd als assistent substituut-griffier. Na de beëdiging hebben zowel de voorzitter van de DNA als parlementariërs van de verschillende fracties de substituut-griffier gefeliciteerd met haar nieuw ambt. Minister Edmund Leiles heeft namens de regering de felicitaties overgebracht. Naast DNA-leden werd de beëdiging bijgewoond door de staf- en personeelsleden van de Griffie alsmede familie en vrienden van Ramdass.

<< Terug naar berichten