Jeugdpagina DNA feestelijk gelaunched

Jeugdpagina DNA feestelijk gelaunched

Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons heeft op 31 juli 2014 samen met enkele leerlingen de jeugdpagina van De Nationale Assemblee feestelijk gelaunched. Kinderen, jongeren maar ook volwassenen kunnen op de pagina terecht voor informatie over het parlement en zijn werkzaamheden. De informatie is zodanig herschreven dat het gemakkelijk te begrijpen is voor jong en oud.

Om getuige te zijn van dit heuglijk feit zijn leerlingen van lagere- en muloscholen uitgenodigd om samen met de voorzitter de launch te doen. Het gaat om leerlingen en vertegenwoordigers van de Richenel Slooteschool, OS Gijsbertusschool, Petrus Dondersschool, Sint Elizabeth II, Mulo Geyersvlijt, Hendrikschool, Dennertschool en de Sint Louiseschool. Met een klik op de link die onderdeel is van de hoofdwebsite van DNA is de pagina geactiveerd.  

The Backlot is de ontwerper van de pagina. Ook de teksten zijn door deze organisatie herschreven. Adept, de bouwer van de website van DNA, was verantwoordelijk voor het technische gedeelte van de pagina terwijl UNICEF en DNA het financiële gedeelte voor hun rekening hebben genomen. 

<< Terug naar berichten