Parmessar neemt afscheid van DNA

Parmessar neemt afscheid van DNA

De heer Rabindre Parmessar heeft op donderdag 18 februari 2016 voor de laatste keer deelgenomen aan de debatten in De Nationale Assemblée als parlementariër. De gewezen parlementariër bekleedt nu de functie van directeur bij de N.V Energie Bedrijven Suriname (EBS).

DNA-voorzitter mevrouw Jennifer Geerlings-Simons zegt in de heer Parmessar een keiharde werker en trekker in commissies te zullen missen. Fractieleiders en andere leden hebben in de openbare vergadering van donderdag 18 februari vol lof gesproken over het werk van de heer Parmessar en de ervaringen die zij hebben opgedaan. Namens de regering heeft minister Soewarto Moestadja het gewezen lid succes toegewenst in zijn nieuwe loopbaan.

De heer Parmessar heeft als laatst gefungeerd als voorzitter van de Commissie van Rapporteurs van de Naturalisatie wetten, Elektriciteitswet en de wet Energie Autoriteit Suriname. Verder heeft de gewezen parlementariër de vaste commissies van de ministeries van Financiën, Handel en Industrie en Natuurlijke Hulpbronnen geleid.

<< Terug naar berichten