Vereniging van Parlementariërs schenkt SRD 7.500 voor scholentoernooi

Vereniging van Parlementariërs schenkt SRD 7.500 voor scholentoernooi

De Vereniging Parlementariërs voor Ontwikkeling van Kinderen en Jongeren (VPOKJ) heeft op donderdag 21 mei 2015 een cheque ter waarde van SRD 7.500 overhandigd aan de voorzitter van de  Stichting Ontwikkeling Winti Wai en Omgeving (Stiwewa). Het geld is bedoeld ter ondersteuning van het jaarlijkse Scholen Sport- en Cultuurtoernooi. Ongeveer 8000 schoolkinderen van 23 scholen, vanaf de basis- tot aan de middelbare school, doen mee aan het sporttoernooi.

De parlementaire vereniging heeft al eerder met deze stichting samengewerkt. Mevrouw Simons complimenteerde de organisatie daarom ook voor het goede sociale werk dat zij doen in het Winti Wai gebied. Intussen worden ook andere gebieden in Paramaribo-Zuid betrokken bij activiteiten.

Assembleelid en penningmeester van de VPOKJ de heer Melvin Bouva LLB overhandigde de cheque aan de heer Robby Berghout en bemoedigde hem door te gaan met het goede werk onder de jongeren. Het doet het assembleelid goed dat er collega’s zijn die het goede werk van organisaties zoals deze ondersteunen.

Naast voorzitter Simons en de heer Bouva hebben ook de assembleeleden Carl Breeveld, Patrick Kensenhuis, Jenny Warsodikromo en Refano Wongsoredjo dit project financieel ondersteund. Ook de stichting Rumas heeft structurele ondersteuning gekregen van deze parlementaire vereniging.

<< Terug naar berichten