Vereniging van Parlementariers doneert SRD 20.000 aan Stiwewa

Vereniging van Parlementariers doneert SRD20.000 aan Stiwewa

De Vereniging Parlementariërs voor Ontwikkeling van Kinderen en Jongeren (VPOKJ) heeft een financiële steun van SRD 20.000 geschonken aan Stichting Ontwikkeling Winti- Wai en Omgeving (Stiwewa). Het geld zal in twee tranches van SRD 10.000 worden uitbetaald. Op donderdag 24 november 2016 heeft de voorzitter van de stichting, mevr. Jennifer Geerlings-Simons, in het bijzijn van de penningmeester het lid Melvin Bouva, de leden Carl Breeveld en Jenny Warsodikromo de eerste overhandiging gedaan aan de heer Robby Berghout.   

In de parlementaire vereniging hebben zitting; Jennifer Geerlings-Simons (vz), Melvin Bouva (penningmeester), Patrick Kensenhuis, Jenny Warsodikromo en Carl Breeveld. Van de vereniging mag elke parlementarier lid worden. VPOKJ zet zich in voor het welzijn van kind en jongeren en hoopt het werkvlak volgend jaar uit te breiden. De leden zetten een deel uit hun eigen zak voor donatie. Zo zijn er organisaties die structureel worden ondersteund.

Voorzitter van Stiwewa, Robby Berghout zegt dat het geld gebruikt zal worden voor tot nu het grootste project van de Stichting. In Paramaribo-Zuid zal er gewerkt worden aan huiswerkbegeleiding, sport en spel met als doel om het verzuimingspercentage terug te brengen. Berghout zegt dat het geld gebruikt zal worden om menskracht te betalen.

<< Terug naar berichten