DNA voorzitter vertegenwoordigt Parlamericas op conferentie over “Carbon Pricing”

DNA voorzitter vertegenwoordigt Parlamericas op conferentie over “Carbon Pricing”

De voorzitter van De Nationale Assemblée, drs. Jennifer Geerlings-Simons neemt als vicepresident van het parlementair netwerk van klimaatverandering van ParlAmericas deel aan de Caribbean Regional Dialogue on Carbon Pricing Instruments (Caribbisch regionaal dialoog op koolstof prijsstelling instrumenten). De bijeenkomst wordt op 2 en 3 oktober 2017 gehouden in Grenada en is georganiseerd door de Caribbean Community klimaatverandering en het UNFCCC Center voor regionale samenwerking (RCC).

Het doel is het ontwikkelen en leveren van een breder programma om landen en regio's te ondersteunen voor aanname van de koolstof prijsstelling instrumenten voor landen die geïnteresseerd zijn als onderdeel van hun mitigatie actie. De participanten worden ook in staat gesteld om mogelijke visies met elkaar te delen.

Na de bijeenkomst wordt verwacht, dat er bewustwording komt in de regio met betrekking tot het zetten van een prijs op de uitstoot van broeikasgassen en de mechanismen die kunnen worden ontwikkeld om effectief de doelen te halen met stimulering van de economie.

 

<< Terug naar berichten