• Home
  • Nieuws
  • Ook voorzitter Bee ondersteunt “STVS steun Brokopondo Telethon Kick-off”

Ook voorzitter Bee ondersteunt “STVS steun Brokopondo Telethon Kick-off”

Ook voorzitter Bee ondersteunt “STVS steun Brokopondo Telethon Kick-off”

De voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc. LL.B heeft bij de kick-off van de inzamelingsactie van de Surinaamse Televisie Stichting (STVS) in de vorm van een geldbedrag zijn steun gegeven aan de samenleving van Brokopondo. Dit heeft plaatsgevonden in het gebouw van de STVS, op maandag 23 mei 2022. Onder de naam; STVS steun Brokopondo Telethon Kick-off” is de gelegenheid geboden om de samenleving van het getroffen district te ondersteunen.

Al ruim twee maanden staan duizenden huizen in het Brokopondo gebied onder water. Veel bewoners in het district hebben grote materiële en economische schade geleden vanwege de extreme wateroverlast in de dorpen. In het kader hiervan heeft de STVS gemeend een inzamelingsactie te starten om zo te voldoen aan haar maatschappelijke taak.

Voorzitter heeft tijdens zijn korte toespraak aangegeven blij te zijn met de kans die geboden is om deze groep te kunnen ondersteunen. “Als parlementsvoorzitter doet het mij altijd goed, wanneer ik de samenleving kan helpen”, aldus voorzitter Bee. Naast de voorzitter hebben de president en vicepresident een geste overhandigd.

<< Terug naar berichten