• Home
  • Nieuws
  • Voorzitter Bee en enkele leden brengen oriëntatie bezoek aan Hadassah Evangelische Opvangcentrum

Voorzitter Bee en enkele leden brengen oriëntatie bezoek aan Hadassah Evangelische Opvangcentrum

Voorzitter Bee en enkele leden brengen oriëntatie bezoek aan Hadassah Evangelische Opvangcentrum

De voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinus Bee MSc. LL.B, heeft op maandag 28 februari 2022 een oriëntatie bezoek gebracht aan de bewoners van Hadassah Evangelische Opvangcentrum. Naast de voorzitter hebben de leden Miquella Soemar-Huur BSc. en Obed Kanapé de bewoners bemoedigd. Zij hebben de alleenstaande moeders hoop toegesproken om niet op te geven, omdat er betere tijden komen. Daarnaast heeft voorzitter Bee ook een donatie gedaan. Tijdens het bezoek zijn de bewoners in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen en om hun noden voor te leggen aan voorzitter Bee.

De bewoners hebben gebruik gemaakt van de gelegenheid om een petitie in te dienen. In de petitie wordt het huisvesting probleem aangekaart en wordt tegelijkertijd het verzoek gedaan om in aanmerking te kunnen komen voor een perceel. De parlementsvoorzitter heeft de bewoners voorgehouden dat hij niet in de uitvoering zit, maar belooft de noden kenbaar te maken aan de regering. Ter afsluiting van het bezoek heeft de voorzitter een rondleiding gehad. De directeur, Gloria Lie Kwie Sjoe, heeft namens de bewoners de voorzitter en de leden bedankt voor hun komst en donatie.

In Hadassah Evangelische Opvangcentrum mogen vrouwen en hun kinderen, die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, gratis logies genieten voor een periode van twee jaar.  

 

<< Terug naar berichten