• Home
  • Nieuws
  • Voorzitter Bee tijdens Business Masterclass: ‘Een echte ondernemer kent geen barrière’

Voorzitter Bee tijdens Business Masterclass: ‘Een echte ondernemer kent geen barrière’

Voorzitter Bee tijdens Business Masterclass: ‘Een echte ondernemer kent geen barrière’

Het is belangrijk een marktonderzoek te doen en te kijken naar wetgeving bij het starten van een onderneming. Dit gaf de voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinus Bee MSc LL.B mee aan de participanten van de business masterclass georganiseerd door ‘Cross your bridge’ op zaterdag 7 januari 2023 in het Lala Rookh gebouw.


De voorzitter die een masterdiploma heeft in business administration en een bachelor in rechten heeft met zijn presentatie benadrukt dat het belangrijk is om als ondernemer je bedrijf voor te bereiden op uitdagingen. Als voorbeeld noemt hij de Covid-19 pandemie. “Sommige bedrijven zijn kapot gegaan, maar andere mensen zijn rijk geworden”. Het is noodzakelijk om snel te kunnen inspelen op uitdagingen. Belangrijk is daarom ook om de arbeiders mee te nemen in de ontwikkeling van een bedrijf.


Veelal geeft men aan geen geld te hebben om een onderneming te starten, terwijl er voor bepaalde sectoren fondsen en mogelijkheden zijn opgenomen om startende ondernemers te ondersteunen. De Wet Productie Krediet Fonds, Wet Elektronisch Rechtsverkeer en de Nationale Ontwikkelingsfonds voor Agribusiness zijn daar voorbeelden van. “Ik wil met me presentatie aangeven dat jullie je omgeving moeten kennen bij het ondernemen, want veelal springen mensen in het donker”.

<< Terug naar berichten