• Home
  • Nieuws
  • Voorzitter bij uitvaart Alendy: “Een grote leermeester is ons voorgegaan”

Voorzitter bij uitvaart Alendy: “Een grote leermeester is ons voorgegaan”

Voorzitter bij uitvaart Alendy: “Een grote leermeester is ons voorgegaan”

“Een grote leermeester is ons voorgegaan.” Woorden van de voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc. LL.B, bij de uitvaartdienst van gewezen vicevoorzitter Caprino Alendy. De rouwdienst is op vrijdag 13 november 2020 gehouden in het gebouw van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF).

Voorzitter Bee, die diep geschokt was toen hij het nieuws vernam, heeft zijn waardering uitgesproken over de werkwijze van de gewezen directeur van Mulo Latour. Alendy heeft zich ingezet door onder andere motivatiegesprekken te voeren met de scholieren.

Volgens de parlementsvoorzitter is Alendy een leergierige, gedreven en gedisciplineerde man geweest en deze eigenschappen wilde hij de studenten aanleren.

“Zijn inspanningen en investeringen qua tijd in zijn studenten, heeft velen van ons helpen vormen. Daarvoor zullen we hem voor eeuwig dankbaar moeten zijn,” zegt voorzitter Bee.

Directeur Alendy hield van een lerende omgeving en heeft zelden of nooit een moment onbenut gelaten om zijn kennis met anderen te delen. “Een bijzonder mens heeft ons te vroeg verlaten,” aldus de parlementsvoorzitter.

<< Terug naar berichten