back menu

Ephraimzegen en omgeving deponeren klacht bij voorzitter Bee

30-06-2024

De bewoners van Ephraimszegen en de Goedeverwachting hebben op donderdag 27 juni 2024 middels een petitie, aandacht gevraagd voor de problemen in hun woonomgeving. De voorzitter van de Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc LL.B. heeft de petitie in ontvangst genomen.

Er is aandacht gevraagd voor de slecht onderhouden zandwegen, onregelmatige vuilophaal en wateroverlast in de twee eerder genoemde buurten. Om de ernst van de zaak aan te geven en aandacht te vragen voor deze problemen, hebben de buurtbewoners de weg gebarricadeerd.
Door tussenkomst van parlementariër Edgar Sampie, is de weg weer opengesteld. Voorzitter Bee is door de bewoners uitgenodigd om zich persoonlijk te oriënteren om de problemen waarmee de burgers in deze omgeving te kampen hebben, te zien.

De petitie zal voorzitter Bee doorgeleiden naar het parlement. Verder hoopt hij dat dit proces kan leiden tot concrete acties om de genoemde problemen aan te pakken en de levenskwaliteit in Ephraimszegen en Goedeverwachting te verbeteren.

Meer nieuws